• Forside
 • Om os
 • Intel lancerer ny kommunikationsinfrastruktur platform for processering af multimedieindhold

  En ny kommunikationsinfrastruktur platform for processering af multimedieindhold er for nyligt blevet lanceret af verdens største producent af halvlederchips, Intel Corporation.

  Den nye Intel® Platform for Communications Infrastructure, tidligere kendt under kodenavnet ’Crystal Forest’, vil hjælpe Intel bygge videre på sin stærke tilstedeværelse på kommunikationsinfrastruktur markedet (www.intel.co.uk/crystalforest). Den vil også gøre det muligt for organisationer at processere data på tværs af netværket mere effektivt og sikkert, samtidig med fokus på specialiserede markeder, såsom tilslutning til skyen og processering af HD data.

  Det skønnes at i løbet af de næste to år, vil det tage en person fem år at se alle videoer som oploades til internettet hvert sekund. Som videoindhold fortsætter med at stige i popularitet vil det sætte en enorm byrde på producenter af udstyr og tjenesteudbydere, at levere platforme, der kan på en omkostningseffektiv måde håndtere video trafik uden at kompromittere ydeevne og sikkerhed.

  Rose Schooler, general manager for Intels afdeling for kommunikationsinfrastruktur, forklarer: ”Efterspørgslen efter større netværksydeevne vil fortsætte med at vokse, efterhånden som flere smarte enheder opretter forbindelse til internettet hver dag.”

  Schooler fortsatte, ”Og med den popularitet af sociale netværk og andre tjenester med en høj bandbredde, såsom video og foto oploads/downloads, interaktiv video, crowdcasting og online gaming, vil tjenesteudbydere blive udfordret til effektivt at levere tilstrækkelig upstreamkapacitet og styre spyddet i netværkstrafik”

  Som en del af den nye kommunikationsinfrastruktur fra Intel®, kan tre slags kommunikationsbelastning (anvendelse, styring og ”packet processing”) blive konsolideret på en multi-core Intel arkitektur processor.

  Udover at kunne levere bedre ydeevne og kortere tid til lancering af nye produkter, kan producenter af udstyr drage fordel af Intel® QuickAssist teknologi til at accelerere specialiseret ”packet workload processing” (f.eks. kryptografi, kompression og deep packet inspection).

  Sikre internet-transaktioner kan accelereres op til 100 Gbps på platformen, ved brug af QuickAssist teknologi giver tjenesteudbydere muligheden for at behandle et stort antal sikre transaktioner og uden afgifter til en specialiseret løsning.

  For mere information om Intels nye kommunikationsinfrastruktur platform og for adgang til værktøjer, online rådgivning, prøver og reference design via Embedded Design Centre (EDC), besøg http://www.intel.dk/.

  1. Cisco® Visual Networking Index: Forecast and Methodology, 2010-2016